Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Lønnskutt og oppsigelser hos våpenprodusent

Israel Military Industries (IMI) skal kutte bemanningen med 220 personer og kutte lønningene med ti prosent for de resterende arbeiderne, i følge den siste redningsplanen som har blitt skissert av finansminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Shaul Mofaz. Det statseide forsvarsselskapet er inne i en dyp finanskrise og kunne ikke betale mai-lønningene før sent i juni. Netanyahus og Mofaz’ forslag er en ledd i vilkårene regjeringen har satt for å kunne spare inn 350 millioner shekel, som i følge administrerende direktør i IMI, Ocadia Eli, er det som trengs for å holde kreditorene i ro, skriver TheMarker.com. Likevel nekter de ansatte i det hele tatt å diskutere den nye planen, i følge Zachi Tabacman fra arbeidsforeningen Histadrut.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart