Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel og PA enige om «trygg passasje»

Israelske og palestinske myndigheter skal ha nådd frem til en avtale om en forbindelsesvei mellom Gaza og Vestbredden, rapporterer Israel Radio. I første omgang vil israelske sikkerhetsstyrker eskortere konvoier med palestinske kjøretøy mellom de to områdene. I fremtiden kan det være aktuelt å anlegge jernbane langs samme trasé, fra grensestasjonen Erez ved Gaza-stripen, til kontrollposten Tarqumiyeh utenfor Hebron. Forbindelsesveien skal gå i en fem meter dyp grøft som vil dele Israel i to. Grøften vil bli omgitt av doble gjerder, og israelsk trafikk vil krysse over på broer. Verdensbanken tror veien vil ha en kostnadsramme på 130 millioner dollar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart