Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Trener med NATO for første gang

Israelske soldater har nylig deltatt i en NATO-øvelse i Ukraina. Anti-terror operasjoner var hovedtema for øvelsen, men den symboliserer også en økende deltakelse av israelske styrker i NATO, skriver Jerusalem Post. Øvelsen varte i over to uker, og de 13 israelske deltakerne kom tilbake fredag i forrige uke. – Det er første gang israelske soldater har deltatt på taktisk nivå i en NATO-øvelse, opplyser oberst Alon Friedman. Soldater fra 22 nasjoner deltok i øvelsen. De israelske soldatene kom hjem med et inntrykk av at de andre lands anti-terror styrker er villige til å bruke mer militær styrke enn IDF under krigføring i tettbebygde områder. – Soldatene rapporterte at andre lands soldater var mer aggressive enn det vi er vant med, noe som er ironisk på grunn av IDFs omdømme i verden som en aggressiv hær, sier den israelske obersten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart