Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Minst 83 drept i terrorbomber

Tre bilbomber rammet feriebyen Sharm e-Sheikh på Sinai-halvøya lørdag morgen. Minst 83 mennesker er drept og omkring 200 skadet, de fleste egyptiske og europeiske turister. Angrepet er det mest dødbringende på egyptisk territorium i det siste tiåret, skriver Jerusalem Post. En gruppe tilknyttet al-Qaida har tatt på seg ansvaret for terrorangrepene. Den samme gruppen, Abdullah Azzam Brigadene, tok også på seg ansvaret for terrorangrepet i Taba i oktober. Her ble 34 mennesker drept, blant dem mange israelske turister. En israelsk-arabisk kvinne, Sanna Hussein Igbaria, ble lettere skadet i terrorangrepet i Sharm e-Sheikh. I følge Hærens radio oppholdt 10.000 israelske turister seg på Sinai-halvøya da terrorangrepet ble gjennomført lørdag morgen. Israelske myndigheter har gjentatte ganger advart sine statsborgere mot å dra på feriereiser til Sinai, på grunn av terrortrusselen. Til tross for angrepet lørdag morgen fortsatte israelske turister å strømme inn i Sinai utover dagen lørdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart