Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Forventer 3.300 jøder fra Frankrike i år

For tredje år på rad øker innvandringen av jøder fra Frankrike til Israel. Dersom antallet immigranter når forventningen på 3.300 personer for år 2005, vil det være det høyeste antallet de siste 30 år. Mandag ankommer to fly med franske jøder som flytter til Israel. Immigrantene har fått hjelp gjennom et privat selskap, AMI, som også tilrettelegger for en vellykket etablering i nabolag hvor mange har samme bakgrunn. – Hovedårsaken til innvandringen er ideologisk, sionistisk, forklarer Arieh Azoulay i Jewish Agency. Økende antisemittisme har fått mange jøder til å tvile på en trygg fremtid i Frankrike. – Potensialet i innvandring fra Frankrike er fortsatt enormt, sier Avi Zana, direktør i AMI.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart