Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Politisjef blir fratatt ansvar etter grov ordbruk mot bosettere

Politisjefen for Negev-distriktet, Nisso Shaham, må forklare seg etter grov ordbruk mot motstandere av adskillelsesplanen. Han er også fratatt ansvaret for buffersonen rundt Gaza-stripen under tilbaketrekningsperioden, skriver Jerusalem Post. Fredag kveld sendte en israelsk tv-kanal videoopptak av Shaham da han gav en underordnet ordre om å bruke vannkanoner og politikøller mot demonstrantene. – Ikke spør meg, bare bruk kanonene. Drit i dem. La dem brenne, sa Shaham blant annet. Shaham har bedt om unnskyldning for ordbruken. Han påpeker at ordren ble gitt i et lukket møte, etter tre døgns konflikt uten søvn. – Jeg snakket ikke om alle demonstrantene, men om dem som brøt loven og konfronterte sikkerhetsstyrkene, forklarte Shaham.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart