Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avviser at Sharons advarsler virker

Tidligere denne uken advarte Israels statsminister Ariel Sharon mot en fryktelig respons på all palestinsk vold som måtte oppstå i løpet av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, og uttalte at han vil "ikke tolerere" noen form for angrep. Både Hamas og Islamsk Jihad har uttrykt sinne over Sharons uttalelser. Tirsdag uttalte også den palestinske statsministeren Ahmed Qureia under et PA-møte i Ramallah: "Sharons trusler skremmer ikke det palestinske folket. Vi avviser truslene som kommer fra den israelske statsministeren." – Israel har brukt alle former for sabotasje. Drap, husødeleggelser, kollektiv avstraffelse og beleiringer. I tillegg finnes det ingen våpen som de enda ikke har brukt mot vårt folk, inkludert fly og stridsvogner, fortsatte Qureia.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart