Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jeg nominerer meg selv til president

Egypts president Hosni Mubarak har ledet sitt land i nesten et kvart århundre. Torsdag annonserte han at han stiller opp som presidentkandidat til valget i september. Det er første gang i Egypts historie at mer enn én kandidat har lov til å stille til valg. 77-åringen kom med den forventede redegjørelsen under en tale som ble sendt på nasjonalt fjernsyn fra Shibin el Kom, hovedstaden i provinsen Menoufia, hvor Mubarak også ble født. – Jeg offentliggjør for dere, fra provinsen Menoufia, at jeg har bestemt meg for å nominere meg selv til presidentvalget, sa Mubarak. Han ble umiddelbart avbrutt av en ellevill applaus fra hundrevis av støttespillere, inkludert hans kone Suzanne og sønnen Gamal. Før han gjorde rede for sitt kandidatur, inviterte presidenten til et møte mellom de arabiske lederne i Sharm el-Sheik neste uke. – Jeg inviterer til et ekstraordinært arabisk møte […] og jeg foreslår at det blir holdt i Sharm el-Sheik til onsdag, sa han uten å gå i detaljer på hva han ville få ut av et slikt møte.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart