Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Slår tilbake på Israel

Israel gav tidligere denne uken kritikk til paven fordi han ikke nevnte dødelige palestinske angrep i en tale søndag. I talen fordømte paven de de siste terrorangrepene rundt om i verden. Benedict uttrykte sympati for britene, tyrkerne, irakerne og egypterne etter bombene som rammet deres land, uten å nevne for eksempel terrorangrepet i Netanya, som drepte fem israelere og skadet ytterligere 90. Nå slår Vatikanet tilbake på kritikken, som kom fra det israelske utenriksdepartementet. Torsdag uttalte talsmenn for paven, at kirken ikke vil ta imot ordre fra noen. – Pavestolen kan ikke ta imot lærepenger eller instruksjoner fra noen annen autoritet som omhandler dens egne uttalelser, forklarte Vatikanet. Videre hevder de at man har vridd og vendt på ordene i pavens tale for å komme frem til en slik konklusjon, og peker på at han konkret refererte til flere uspesifiserte angrep. Disputten vil like vel ikke dø ut etter som talsmenn for utenriksdepartementet svarte med å hevde at å unnlate å fordømme terror mot Israel, har vært Vatikanets politikk i mange år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart