Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tror halvparten av bosetterne flytter før 15. august

Øverstkommanderende for Sørkommandoen, Dan Harel, tror 50 prosent av bosetterne vil forlate sine hjem før evakueringen starter i midten av august. Harel forventer også palestinske angrep i løpet av evakueringsperioden. IDF anslår fortsatt at omkring 2.000 israelere oppholder seg illegalt i de jødiske bosetningene på Gaza-stripen. Gruppen består av personer som tok seg inn i området før avstengningen 13. juli, besøkende som har fått midlertidig besøkstillatelse, men ikke har vendt tilbake og de som har passert sikkerhetsstyrkene i det skjulte. Dersom ikke avstengningen hadde blitt innført i midten av juli, ville flere tusen andre aksjonister også ha tatt seg inn til bosetterne, anslår en offisiell kilde overfor Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart