Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ytringsfrihet er ikke «rett til å ødelegge»

– Protestmarsjen mot Gaza-stripen må stanses, mener visestatsminister Ehud Olmert. Han indikerer at aksjonistene mot adskillelsesplanen blander ytringsfrihet med "rett til å ødelegge". Den israelske hæren frykter at flere hundre demonstranter vil prøve å ta seg gjennom gjerdet rundt Gaza-stripen tirsdag. Protestmarsjen mot adskillelsesplanen vil føre til kraftigere konfrontasjon med sikkerhetsstyrkene enn noen gang tidligere, spår en sentral offiser i generalstaben overfor Ha’aretz. Søndag hadde generalmajor Uri Bar-Lev, sjef for Politidistrikt Sør, møter både med Knesset-medelm Effi Eitam og Pinhas Wallerstein fra Yesha-rådet. Ingen av møtene skal ha ført frem til noen avtale. Politiet nekter å godkjenne den planlagte demonstrasjonen i Sderot hvis den skal etterfølges av en marsj mot Gaza-stripen etterpå. Bosetterne vil ikke love å avlyse protestmarsjen. IDF kommer til å bruke rundt 18.000 soldater for å hindre infiltrasjon på Gaza-stripen. Denne uken vil hæren starte med å kalle inn reservestyrker for å ta hånd om sikkerhetsoppgaver på Vestbredden og langs Israels grenser, slik at regulære soldater kan brukes under evakueringen av Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart