Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

De uløste spørsmålene

Israel arbeider intenst med å få avklart ulike spørsmål før tilbaketrekningen starter om to uker. Jerusalem Post har laget en liste over de viktigste utfordringene: – Fremtiden til bosetternes boliger har vært en av de mest sentrale spørsmålene, og det gjenstår fortsatt detaljforhandlinger. Israel skal ødelegge boligene, for deretter å betale palestinske myndigheter for å fjerne restene. – Palestinske myndigheter og Israel drøfter en sikker forbindelseslinje mellom Gaza-stripen og Vestbredden. – Israel har i prinsippet godkjent at PA kan bygge havn og gjenoppbygge flyplassen på Gaza-stripen. Dette vil ta tid, så forhandlingen om de praktiske løsningene er ikke så brennende aktuelle. – Grensestasjoner og varetransport mellom Gaza og Israel er en hovedsak på agendaen. – Palestinske myndigheter krever at veisperringer og kontrollposter fjernes på Vestbredden, slik at økonomien på Gaza-stripen kan styrkes med økt bevegelsesfrihet for personer og varer. – Bosetterne som har bygd opp drivhus på Gaza-stripen skal få "en rettferdig markedspris" i erstatning. Visestatsminister Shimon Peres har fått USA til å betale 34 prosent av denne erstatningen. (CM, 03.08.05 KVELD)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart