Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hjelper til med tilbaketrekningen

Kibbutz-medlemmer ankom bosetningen Ganei Tal på Gaza-stripen tirsdag for å hjelpe åtte bønder fra Gush Katif med å transportere drivhusene deres til Mavkiim. De planlegger å bli i Gush Katif de neste to ukene, skriver Yedioth Aharonoth. – Vi gikk fra familie til familie i Gush Katif. De trodde ikke vi ville komme, men etterpå ble vi ønsket velkommen av mange. Bare bosetterne i Shirat Hayam var misfornøyde med å se oss, siden de ser på dette som et svik, forteller koordinator Yoel Marshak. Initiativet ble tatt etter at statsminister Ariel Sharon hadde et møte med United Kibbutz Movement (UKM), som respons på en forespørsel fra bønder på Gaza-stripen som ønsket hjelp. Kibbutz-medlemmene hørte ropet etter hjelp, og i løpet av kort tid hadde hundre frivillige meldt seg til oppgaven, inkludert tidligere generaldirektør i landbruksdepartementet, Dan Kritzman. Fem grupper på 20 mennesker har enten blitt sendt for å hjelpe til med å demontere drivhus, eller til å sette dem opp igjen i Mavkiim. Myndighetene som administrerer tilbaketrekningen støtter kibbutz-medlemmene som deltar med en buss for å frakte dem rundt, og har også sagt seg villig til å betale hver av dem 150 shekel om dagen for å dekke utgifter til mat og drikke.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart