Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Møter israelske myndigheter for å diskutere tilbaketrekning

Visestatsminister Shimon Peres og den palestinske ministeren for sivile saker Mohammed Dahlan vil møtes onsdag for å diskutere koordinering av Israels planlagte tilbaketrekning fra Gaza-stripen om elleve dager. I løpet av samtalene, hvor også forsvarsminister Shaul Mofaz vil delta, vil man også diskutere grenseovergangen til Egypt ved Rafah. Palestinske myndigheter ønsker at Israel skal frigi kontroll, slik at PA-styrkene sammen med Israel og Egypt, kan ha ansvar over grenseovergangen, i følge Yedioth Aharonoth. Flere israelske politikere har beskrevet forslaget som et spill for galleriet, og begrunner det med alle de palestinske terroristenes forsøk på å smugle våpen over grensen. Talsmenn for PA sier at man også planlegger et møte med israelske offiserer, for å kunne koordinere den israelske tidsplanen for tilbaketrekningen av de 21 bosetningene på Gaza-stripen og de fire bosetningene fra Vestbredden. – Møtet vil behandle de minste detaljene i tilbaketrekningen, sier talsmann for det palestinske innenriksdepartementet, Toufik Abu Husa.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart