Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Trodde aksjonister var palestinske terrorister

200 motstandere av tilbaketrekningsplanen klarte å infiltrere bosetningen Nitsanit natt til torsdag, bekrefter israelsk politi. Ved grenseovergangen Kissufim ble 90 aktivister arrestert. Til sammen skal 1.500 aksjonister ha prøvd seg på å trenge gjennom sperringene rundt bosetningene på Gaza-stripen Ved Nisanit holdt israelske soldater på å skyte jødiske infiltratører. Soldatene trodde de stod overfor palestinske terrorister. – Det er på tide å avslutte denne leken som setter liv i fare, sier en israelsk offiser. I følge hæren har 600-800 mennesker sneket seg inn i bosetningene på Gaza-stripen de siste dagene. Aktivister mot adskillelsesplanen vurderer å sende en konvoi med opptil tusen kjøretøy mot Gaza-stripen, skriver Ha’aretz. Flere hundre bosettere og andre aktivister oppholder seg fremdeles i byen Ofakim, som ligger i Negev øst for Gaza. (CM, 04.08.05 ETTERMIDDAG)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart