Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fullt opprør etter terrorangrep

En rasende menneskemasse samlet seg rundt bussen som var åstedet for terrorangrepet i Shfaram torsdag. Bussen kjørte gjennom et drusisk nabolag da angrepet startet. Området så ut som etter en terroreksplosjon, rapporterer Jerusalem Post. Politiet klarte ikke å stanse mobben fra å drepe terroristen. – Dersom dette angrepet hadde skjedd i et jødisk nabolag, og angriperen var araber, ville de ha drept ham umiddelbart. Politiet kom og de gjorde ingenting, forteller et opphisset øyenvitne til Jerusalem Post. – Politiet skjøt ikke en gang angriperen – de holdt ham i live på bussen, legger han til. Ni israelske politimenn ble skadet i opprøret. Eitan Ohana, en av politimennene som først kom til stedet, bekrefter at politiet prøvde å beskytte terroristen før mobben drepte ham – Vi gjorde hva vi kunne for å hindre folk fra å komme inn på bussen for å skade ham, sier Ohana, som selv ble skadet i bataljen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart