Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Blir midlertidig finansminister

Spekulasjonene om hvem som skal overta finansministerposten etter Benjamin Netanyahu er allerede lagt på is. Industri- og handelsminister Ehud Olmert ble ansatt som midlertidig finansminister søndag kveld. Arbeiderpartiet håpet at Ariel Sharon ville ansette partileder Shimon Peres i stillingen. Både Peres og Olmert er visestatsministere i regjeringen. Sharon har enda ikke valgt noen permanent erstatter for Netanyahu. Foreløpig skal Olmert beholde sine gamle verv, mens han samtidig holder øye med finansdepartementet, skriver Yedioth Aharonoth. Ehud Olmert, som tidligere var ordfører i Jerusalem, har uttalt i et intervju med Jerusalem Post i begynnelsen av juli, at han ikke har mye til overs for en rekke av Benjamin Netanyahus økonomiske reformer. – Jeg er uenig med hans politikk, jeg er uenig med hans taktikk og jeg er uenig med hans troverdighet, svarte han. – Med Bibi [Netanyahu] får jeg alltid følelsen av at først kommer det en uttalelse og en pressekonferanse med masse PR, men når du ser etter "godsakene" er de sjelden lett å finne, fortsatte han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart