Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Uzi Landau melder seg på i lederkampen

Lederen for "opprørerne" i Likud, Uzi Landau, meldte sitt kandidatur i lederkampen tirsdag ettermiddag. Landau stiller som kandidat, til tross for at flere på høyresiden i partiet nå samler seg om Benjamin Netanyahu. Uzi Landau ser det som naturlig at Netanyahu blir nestleder etter ham selv. Mandag holdt Benjamin Netanyahu møte med sine nærmeste allierte i Likuds sentralkomité. Dette møtet tolkes som en uoffisiell start på Netanyahus lederkamp av Jerusalem Post. Samtidig advarer den avgåtte finansministeren mot splittelse i Likud. – Jeg forventer en rettferdig lederkamp, og at alle kandidatene respekterer velgernes dom. Den som vinner vil være leder, og den som taper må fortsette i en underordnet posisjon i partiet, sier Netanyahu. Statsminister Ariel Sharon har dermed fått to klare utfordrere på høyresiden i sitt eget parti.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart