Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Leverer inn sine våpen

Tirsdag leverte bosetterne i Gadid inn sine våpen til IDF, rapporterer Channel 1. Samme dag bestemte bosetterne i Netzarim seg for å gjøre det samme. I forrige uke var Netzer Hazani den første bosetningen som oppgav sine våpen. Jerusalem Post tolker dette som et signal om at bosetterne innser at tilbaketrekningen kommer til å skje. – Vi har sagt til hæren at vi ikke vil bruke våpen mot våre brødre, soldatene i IDF eller politiet, sier Haim Yifrach, en bosetter i Netzarim. Tirsdag fortalte 93 familier i Elei Sinai, nord på Gaza-stripen, at de ikke vil motsette seg evakuering. Bosetterne nord på Gaza-stripen er stort sett sekulære, og flere har flyttet til området for å forbedre sin levestandard, ikke av noen spesiell ideologisk grunn, skriver Jerusalem Post. I Nisanit har et flertall av de 400 familiene allerede flyttet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart