Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gaza ingen byttehandel mot Vestbredden

– Israel kommende tilbaketrekning fra Gaza-stripen er ingen byttehandel for å beholde Vestbredden, sa visestatsminister Ehud Olmert onsdag. Han hevder regjeringen er villig til å gjenoppta forhandlingene med PA etter operasjonen, dersom det skjer på grunnlag av det internasjonale "Veikartet for fred". Olmerts uttalelser, som kommer bare fire dager før tilbaketrekningen starter, indikerer at statsminister Ariel Sharon har planer om å frigi større deler av Vestbredden, enn de fire bosetningene i nord som er inkludert i den kommende operasjonen. – Tilbaketrekningen fra Gaza er på ingen måte et forsøk på bytte Gaza mot Vestbredden, hevdet Olmert. "Dette har kanskje enkelte forventet, og enkelte har mistolket [regjeringens hensikter], men dette er ikke den israelske regjeringens politikk", fortsatte han. PA har lenge trodd at Sharon gjennomfører tilbaketrekningen for å kunne beholde mesteparten av Vestbredden og dets bosetninger, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart