Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekning er første steg mot palestinsk stat

Den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og nordlige deler av Vestbredden er det første steget mot en uavhengig palestinsk stat med Jerusalem som sin hovedstad, erklærte PA-formann Mahmoud Abbas tirsdag. Samir Hulaileh, sekretær for den palestinske regjeringen, gjør det imidlertid klart at tilbaketrekningen ikke gjør ende på den israelske okkupasjonen. – Tilbaketrekningen vil ikke endre den rettslige tilstanden til disse områdene. De vil fortsatt forbli under okkupasjon i henhold til internasjonal lov, hevder han. – Tilbaketrekningen vil ikke løse Israel fra dets rettslige ansvar over disse områdene […] Israel planlegger å opprettholde sin sikkerhetskontroll over disse områdene selv etter tilbaketrekningen, uttalte Hulaileh. Abbas uttrykte frykt for at tilbaketrekningen vil bli det første og siste israelske tiltaket. – Vi har fortalt president George W. Bush at vi frykter Gaza-stripen og Vestbredden vil bli to separate enheter, sa Abbas. Han advarte også den palestinske befolkningen mot å starte feiringen av tilbaketrekningen for tidlig. – La oss ikke overdrive denne feiringen. Dette er heller ikke et passende tidspunkt til å prate om feiringer. Vi ønsker først at de drar før vi starter feiringen. Vi burde ikke begynne å feire mens israelerne fortsatt befinner seg på våre landområder, uttalte PA-formannen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart