Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Går i kriseberedskap søndag

Generalinspektør for de israelske politistyrkene, Moshe Karadi, har inndratt alle feriebevilgninger og gitt sine styrker ordre om å danne en buffersone i stor omkrets rundt Gaza-stripen. Hensikten er å stanse motstandere av tilbaketrekningen i å ta seg inn mot Gaza-stripen. Søndag går politiet i kriseberedskap. Denne vil vare til etter tilbaketrekningen er avsluttet. IDF har nå stengt av Gaza-stripen også for de nærmeste slektninger av bosetterne. Mandag morgen vil store sikkerhetsstyrker gå inn på Gaza-stripen i et forsøk på å overbevise bosetterne om å flytte frivillig. Ved midnatt, natt til onsdag, er det forbudt for israelske bosetter å oppholde seg på Gaza-stripen. Onsdag starter dermed tvangsevakueringen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart