Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg er lyseoransj

Benjamin Netanyahu er opptatt av sikkerhet, og ikke de israelske bosetningene, skriver Nahum Barnea i Yedioth Aharonoth. Den avgåtte finansministeren kjemper for å fremstå som sentrumsalternativet i Likud, mens Sharon prøver å skyve sin rival lengst mulig til høyre. Barnea forteller hvordan Netanyahu satte de ivrigste motstanderne av adskillelsesplanen på plass etter sin avgang søndag. Allerede samme kveld var hundre aktivister samlet for å gratulere ham, men mange ble skuffet. – Ikke la dere lure. Det er ingen vei tilbake. Bosetninger vil bli evakuert. I beste fall vil vi gjøre sikkerhetsrisikoen minst mulig. Kanskje kan vi redde Gazas Philadelphi-trasé (grenseområdet mot Egypt), kanskje kan vi forhindret byggingen av en havn i Gaza, sa Netanyahu. Nå er Netanyahu i USA sammen med sin familie, men selv om han hadde vært i Israel hadde han ikke deltatt i den store bosetterdemonstrasjonen torsdag kveld, skriver Barnea. Netanyahu har gjort det klart: "Jeg er ikke oransj, jeg er lyseoransj." Den tidligere statsministeren er også villig til å evakuere Gaza-stripen, men på andre betingelser. Han tror Sharons plan har redusert sjansene for en fremtidig avtale med palestinerne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart