Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Oppfordrer til masseutflukt mot tilbaketrekningen

Motstandskampen mot adskillelsesplanen stanser ikke med torsdagens storstilte demonstrasjon i Tel Aviv. Nå oppfordrer bosetterlederne til å gjøre masseutflukt mot Gaza-stripen på mandag. – Dra til byene rundt Gaza-stripen, og la oss gå mot Gush Katif, oppfordret Tzvika Bar-Hai foran 150.000 demonstranter. Bosetterne håper fortsatt på å presse gjennom en folkeavstemning om tilbaketrekningen. De håper også at evakueringen vil bli fysisk hindret dersom tusenvis av protestanter samler seg i området rundt innkjørselsveiene til bosetterområdene. – Dersom vi kan samle tusenvis av motstandere ved grensestasjonen Kissufim kan vi skape betydelige forsinkelser for "utkastelsesmaskinen", sier Bentzi Lieberman.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart