Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Oppfordrer til masseutflukt mot tilbaketrekningen

Motstandskampen mot adskillelsesplanen stanser ikke med torsdagens storstilte demonstrasjon i Tel Aviv. Nå oppfordrer bosetterlederne til å gjøre masseutflukt mot Gaza-stripen på mandag. – Dra til byene rundt Gaza-stripen, og la oss gå mot Gush Katif, oppfordret Tzvika Bar-Hai foran 150.000 demonstranter. Bosetterne håper fortsatt på å presse gjennom en folkeavstemning om tilbaketrekningen. De håper også at evakueringen vil bli fysisk hindret dersom tusenvis av protestanter samler seg i området rundt innkjørselsveiene til bosetterområdene. – Dersom vi kan samle tusenvis av motstandere ved grensestasjonen Kissufim kan vi skape betydelige forsinkelser for "utkastelsesmaskinen", sier Bentzi Lieberman.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart