Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stopp tilbaketrekningen, gi oss folkeavstemning

Torsdag kveld samlet 150.000 demonstranter seg i Rabin Square i Tel Aviv for å protestere mot tilbaketrekningsplanen. Dette er den største demonstrasjonen mot operasjonen noensinne, skriver Yedioth Aharonoth. Bosetterrådets formann, Bentzi Lieberman, hadde følgende budskap til statsminister Ariel Sharon om tilbaketrekningsplanen: – Vi har allerede sagt at denne planen er destruktiv og at det må bli avholdt folkeavstemning eller vanlige valg. Det er umulig å ta et så stort steg, som ingen andre land i verden i det hele tatt har prøvd på, slik det skal skje nå. Vi har sagt at vi ville akseptere folkets vilje, og vi ser nå at etter avgangen til finansministeren [Netanyahu], kommer et nyvalg til å snike seg inn rett etter din ødeleggelsesplan. – Gi oss folkeavstemning og vi skal akseptere folkets vilje. Vi har sagt at dersom du ikke gjør det, vil vi forbli der [i Gush Katif]. Dette fenomenet med mennesker som skriker ut mot utstøtningsplanen, dag etter dag, måned etter måned, er enestående i Israels historie, fortsatte Lieberman. Mange av demonstrantene bar på plakater med slagord, som for eksempel "Tilbaketrekningen vil skape terror", "Fakta: Sharon utviser jøder under beskytning" og "Vi elsker IDF". Onsdag kveld var 70.000 motstandere av adskillelsesplanen samlet til bønn ved Klagemuren i Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart