Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekningen blir bra for Israel

– Tilbaketrekningen er etter mitt syn en del av arbeidet med å gjøre Israel sikrere og fredeligere, sa den amerikanske presidenten George W. Bush i et intervju med den israelske tv-kanalen Channel 1. Til Israels statsminister Ariel Sharon sa han: "Jeg tror at avgjørelsen som statsministeren har tatt og som han vil følge opp, vil bli bra for Israel." Intervjuet ble foretatt på Bush’ ranch i Crawford, Texas, og ble vist for første gang torsdag. Statsministerens kontor uttalte at "det var veldig viktig" for Bush å "gjenta hans fortsatte støtte for planen. Det sender et klart budskap til palestinerne og de som er imot planen, at USA støtter oss helt og holdent i denne saken." Den amerikanske presidenten lovet at USA "som en aktiv deltaker i denne prosessen", ville oppmuntre de palestinske sikkerhetsstyrkene til å bekjempe terror, "akkurat som veikartet krever".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart