Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Tilbaketrekningen blir bra for Israel

– Tilbaketrekningen er etter mitt syn en del av arbeidet med å gjøre Israel sikrere og fredeligere, sa den amerikanske presidenten George W. Bush i et intervju med den israelske tv-kanalen Channel 1. Til Israels statsminister Ariel Sharon sa han: "Jeg tror at avgjørelsen som statsministeren har tatt og som han vil følge opp, vil bli bra for Israel." Intervjuet ble foretatt på Bush’ ranch i Crawford, Texas, og ble vist for første gang torsdag. Statsministerens kontor uttalte at "det var veldig viktig" for Bush å "gjenta hans fortsatte støtte for planen. Det sender et klart budskap til palestinerne og de som er imot planen, at USA støtter oss helt og holdent i denne saken." Den amerikanske presidenten lovet at USA "som en aktiv deltaker i denne prosessen", ville oppmuntre de palestinske sikkerhetsstyrkene til å bekjempe terror, "akkurat som veikartet krever".

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart