Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Utplasseres for å forhindre terror

Palestinske myndigheter skal ha utplassert omkring 7.500 politimenn i områdene rundt de israelske bosetningene på Gaza-stripen. PA frykter at terrororganisasjoner vil angripe bosetningene, og dermed forsinke den israelske tilbaketrekningen. Søndag skjøt væpnede palestinere mot bosetningen Kfar Darom på Gaza-stripen. En israelsk stridsvogn som besvarte ildgivningen skjøt feil mot et israelsk pansret kjøretøy. En offiser og fire soldater ble skadet i hendelsen. Bosettere og høyreaktivister mener det palestinske angrepet viser at statsminister Ariel Sharon går tilbake på sitt løfte om ikke å evakuere under palestinsk ild, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart