Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

280 av 290 familier har flyttet ut

Mimi Sharira (65) har bodd i Nisanit, bosetningen nord på Gaza-stripen i over tretten år. Hun ser ut over bosetningen mens hun uttaler i frustrasjon: "Dette stedet ser ut som om det har blitt plyndret." Hun er en av de få bosetterne som har blitt igjen i Nisanit etter at de israelske sikkerhetsstyrkene sperret Gaza-stripen. Sekretær for Nisanit, Yossi Vaknin, kunne søndag fortelle at kun ti av de 290 familiene i den nest største bosetningen på Gaza-stripen har blitt værende i sine hjem. De gjenværende sekulære familiene har siden fått støtte av 30 religiøse familier som kom for å bekjempe tilbaketrekningen. Resten tok med seg hva de klarte og forlot Nisanit, sier Vaknin. IDF tror at bosetningene Elai Sinai, Dugit og Nisanit kan bli evakuert uten voldelige oppstander, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart