Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bosetterne møtte soldatene med sang og dans

Tidlig mandag morgen startet sikkerhetsstyrkene å levere ut evakueringsordre til bosetterne som fortsatt befinner seg på Gaza-stripen. I flere bosetninger ble styrkene møtt av låste porter. I Gush Katifs største bosetning, Neveh Dekalim, hadde en stor flokk syngende og dansende aktivister samlet seg innenfor gjerdet. Flokken har foreløpig forhindret sikkerhetsstyrkene i å ta seg inn i bosetningen, rapporterer israelske nettaviser. IDF sier de vil åpne porten med makt dersom bosetterne ikke gir etter. I forbindelse med utlevering av evakueringsordren blir bosetterne også tilbudt hjelp til å flytte i løpet av de neste to døgn. I de bosetningene hvor israelske myndigheter forventer størst motstand, vil evakueringsordren bli utlevert til bosetningenes ledere og ikke ved et personlig besøk. Disse bosetningene er Netzarim, Kfar Darom, Azmona, Katif og Dugit, skriver Ha’aretz. Natt til mandag skjøt palestinsk milits to granater mot bosetningen Kfar Darom på Gaza-stripen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart