Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Svenske viser sympati med bosetterne

Midt blant alle motstanderne av tilbaketrekningen som befinner seg i Sa-Nur på Vestbredden, finner man Nils Peter Hansen (54). Den svenske piloten har tatt veien til Israel for å støtte bosetterne som skal evakueres fra Vestbredden. – Min kone sa til meg at jeg måtte reise ned til det hellige landet. Jøder blir fordrevet og vi må gjøre noe med det. Så jeg kom, forteller han. Hansen har selv ikke jødisk bakgrunn, men er en kristen som ser på seg selv som en ekte venn av det jødiske folk, skriver Yedioth Aharonoth. Han har dansk statsborgerskap, men bor for tiden i en småby sentralt i Sverige. Hansen sier han er sjokkert over at jøder nok en gang blir fordrevet, mens hele verden forholder seg tause. – Vi har sett jøder bli fordrevet før, og vi vet hvordan det endte. Denne gangen følte jeg at jeg måtte komme og sitte sammen med mine jødiske brødre her i Israel. Nils Peter Hansen har vært i Israel 24 ganger før, besøkt en rekke hellige steder og var nylig på besøk i Gush Katif.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart