Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Økt terror kan sinke veksten med to prosent

Om tilbaketrekningsplanen ikke går som den skal, om terroren øker og den politiske og sikkerhetsmessige situasjonen blir undergravd, vil Israels økonomi stagnere med to prosent i 2006, forutsier Israels Bank. Dersom tilbaketrekningen går bra, den politiske situasjonen holder seg stabil og sikkerhetssituasjonen forholder seg som nå, vil økonomien vokse fire prosent neste år, sammenliknet med 3,5 prosent i år. Om Israels Banks mest optimistiske scenario slår til, vil den økonomiske levestandarden øke 2,6 prosent i 2006. Arbeidsledigheten vil synke til 8,4 prosent, til mindre enn 240.000 arbeidsløse. Arbeidsledighetsraten for 2005 er ventet å bli 9,1 prosent. Banken legger til at de tror utgiftene rundt tilbaketrekningen kommer til å bli høyere enn hva tidligere finansminister Benjamin Netanyahus budsjett for 2006 anslår.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart