Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Har begynt å flytte bosettere med makt

Ved midnatt natt til onsdag begynte israelske soldater å banke på dørene til bosetterne i Neveh Dekalim. Soldatene ber alle om å forlate Gaza-stripen på fredelig vis, men mange nekter å forlate sine hjem og insisterer på å bli igjen, skriver Jerusalem Post. Alle bosetterne nord på Vestbredden og Gaza-stripen, hadde frist til onsdag med å forlate områdene individuelt. Ellers ville IDF "tvinge igjennom evakueringen", som det står i evakueringsordren alle bosetterne mottok mandag og tirsdag. Likevel er det fortsatt enkelte som nekter å la seg evakuere. Voldelige sammenstøt oppstod i Neveh Dekalim allerede før midnatt. Aktivister skal blant annet ha kastet maling på IDF-busser som skal brukes i evakueringsprosessen. Likevel prøvde IDF å overse det meste. Generalmajor Dan Harel sier bosetterne her vil bli flyttet i løpet av dagen og sikkerhetsstyrkene har allerede begynt å tvinge dem inn i busser, for å deretter kjøre dem ut av Gaza så fort som mulig. – De som nekter totalt vil vi flytte før i morgen, forsikret Harel, som kaller bosetningen "en hard nøtt å knekke".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart