Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Økte 4,9 prosent første halvår av 2005

I mellom januar og juni økte brutto nasjonalprodukt (BNP) i Israel med 4,9 prosent omgjort til årsbasis, mens produksjonen i israelske bedrifter økte med 6,1 prosent, melder statistisk sentralbyrå i Israel (CBS). Levestandarden økte med 2,3 prosent første halvår, etter en økning på 2,2 prosent siste halvår i 2004. BNP per innbygger økte med 3,1 prosent. Den raske veksten i første halvår har også gitt en kraftig økning i eksport av varer og tjenester, på 8,1 prosent, og en økning i privat forbruk på 4,2 prosent. CBS har gjennomført en rekke forbedringer i sine kalkulasjonsmetoder for å kunne justere nasjonale regnskap i Israel etter internasjonale krav.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart