Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

El Al økte inntektene med 326 prosent i andre kvartal

Det nylig privatiserte flyselskapet El Al Israel Airlines opplyste mandag at andre kvartal i 2005 har vært deres beste kvartal noensinne. Dette på tross av stadig økende oljepriser, skriver Jerusalem Post. Nettofortjenesten mellom april og juni var på 29,9 millioner dollar (rundt 210 millioner kroner), sammenliknet med 7 millioner dollar i samme kvartal 2004. Dette markerer en økning på hele 326 prosent. I første halvår i år hadde El Al dermed en nettofortjeneste på 11,4 millioner dollar, etter et nettotap på 18,5 millioner dollar i første kvartal. Oljeprisene økte 52 prosent i løpet av andre kvartal og stod for 23 prosent av El Als utgifter, nærmere bestemt 98 millioner dollar (i underkant av 700 millioner kroner). Administrerende direktør Chaim Romano sier at selskapets evne til å skape et overskudd skyldes intens aktivitet, noe som førte til en økning i passasjertrafikken på 33 prosent og i antallet opptatte seter under flyging, som endte på et gjennomsnitt på 80 prosent.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart