Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Evakueringsstyrken venter tøff motstand

Nord på Vestbredden gjenstår avvikling av to bosetninger som inngår i Israels adskillelsesplan. Israelske sikkerhetsstyrker forventer tøff motstand fra illegale aktivister når evakueringen starter om noen dager. En politikilde sier til Ha’aretz at konfrontasjonen kan utvikle seg til bruk av skytevåpen. – Etterretningsinformasjon gir oss ingen indikasjoner på at det organiseres bruk av våpen mot evakueringsstyrken, men vi forbereder oss på enhver mulighet, sier en annen kilde. Stokker, steiner, olje og sprayer ble brukt av aktivistene i Kfar Darom på Gaza-stripen, og IDF forbereder seg på enda tøffere motstand. Over 2.000 personer skal oppholde seg i Homesh og Sa-Nur. I Homesh, hvor det tidligere bodde 15 familier, er det nå 1.500 totalt, opplyser Ha’aretz. Det meldes om flere tilfeller av uenighet mellom de unge og ekstreme aktivistene, og veteranbosetterne. Søndag vil regjeringen etter alt å dømme vedta den endelige evakueringsordren for bosetningene nord på Vestbredden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart