Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bosetter prøvde å knivstikke soldat

En bosetter i Homesh er arrestert av israelske sikkerhetsstyrker etter forsøk på knivstikking av en soldat. Bosetteren angrep like før evakueringsstyrkene skulle gå til aksjon mot 40 aktivister som hadde barrikadert seg selv i yeshivaen Har Shalom. Tirsdag ettermiddag fortsetter sikkerhetsstyrkene med å fjerne de siste aksjonistene fra bosetningen. Tirsdag ettermiddag skal ca. 360 av ca. 1200 personer være fjernet fra bosetningen. Hundre tenåringsjenter skal ha barrikadert seg i et hus, men kvinnelige soldater er allerede i gang med å fjerne dem. Flere aktivistjenter kjempet så hardt mot evakueringen at mannlige soldater måtte tre til, rapporterer Jerusalem Post. En bosetter som bodde i nærheten av den religiøse skolen (yeshivaen) satte sitt hus i flammer. – Bosetterne viser moderasjon og smerte, sier generalmajor Yair Naveh, sjef for IDFs sentralkommando. I Homesh er fem personer i sikkerhetsstyrkene lettere skadet, inklusiv en soldat som ble truffet av en stein. Det ble også kastet maling, ketchup, mel og matolje på evakueringsstyrkene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart