Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Siste skanse inntatt uten vold

Politistyrker har fjernet de siste aktivistene fra taket til den gamle britiske politistasjonen i Sa-Nur, melder Yedioth Aharonoth. Politiet brukte tåregass og vannkanoner da de entret taket i containere. Resten av Sa-Nur skal allerede være tømt for andre bosettere og aktivister, skriver Jerusalem Post. – I motsetning til hva vi opplevde i Kfar Darom, har oppførselen til aktivistene på taket her vært eksemplarisk, sier en politioffiser. Politisjef Moshe Karadi sier evakueringen av Sa-Nur og Homesh ikke har vært så voldelig og alvorlig som forventet. Allerede tirsdag kveld kan operasjonen være avsluttet, antar en optimistisk politisjef. Bosettere møtte de israelske soldatene med å kaste egg da de kom på dørene i Sa-Nur tirsdag morgen. På taket av den gamle britiske politistasjonen hadde de hengt opp et banner hvor teksten lød: "Forbannet er den som kaster en jøde ut fra sitt hjem."


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart