Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Anbefaler å danne nytt parti utenfor Likud

Statsminister Ariel Sharon nyter større popularitet i den israelske befolkningen enn i sitt eget parti Likud. Derfor anbefaler de fleste av Sharons nærmeste rådgivere statsministeren å danne et nytt parti, skriver Ha’aretz. Foreløpig skal Sharon være innstilt på å kjempe om ledervervet i Likud, opplyser de samme anonyme politiske kildene til avisen. På meningsmålinger blant Likud-medlemmer leder Benjamin Netanyahu klart over Ariel Sharon. Selv om Sharon skulle vinne lederkampen, vil sentralkomiteen utpeke høyreorienterte representanter til Knesset-valget som vil gi Sharon lite politisk handlingsrom, argumenterer Sharons rådgivere. Arbeiderparti-politikeren Haim Ramon har foreslått å danne et nytt sentrumsparti med Sharons fløy av Likud, Shinui og Arbeiderpartiet. Sharons rådgivere er reservert overfor dette forslaget, skriver Ha’aretz. I forrige uke sa Ariel Sharon: – Jeg er en Likud-mann. Jeg hadde æren å ta initiativet til etableringen, og jeg ser ingen grunn til å forlate Likud. Sharon må etter alt å dømme bestemme seg innen utgangen av oktober.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart