Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sikkerhetsvakter reddet mange fra døden

En selvmordsterrorist utløste sine eksplosiver ved buss-stasjonen i Beer Sheba søndag morgen. To sikkerhetsvakter ble alvorlig skadet, og mer enn 50 mennesker ble behandlet for sjokk. – Sikkerhetsvaktene forhindret en katastrofe, sier Yaron Barel, som var den første av helsepersonell som kom til skadestedet. En buss-sjåfør fikk mistanke til terroristen, og gjorde vaktene oppmerksom på faren. Terroristen utløste bomben da vaktene kom imot ham. Målet for angrept kan ha vært sykehuset Soroka, skriver Ha’aretz. Angrepet i Beer Sheba er det første større terrorangrep på halvannen måned. – Israel har gjort sitt for å fremme fredsprosessen, men de palestinske myndighetene har ikke gjort nødvendige tiltak for å bekjempe terror, sier David Baker, talsmann ved den israelske statsministerens kontor.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart