Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Starter valgkamp på Vestbredden

Tirsdag meldte Benjamin Netanyahu seg offisielt på i lederstriden i Likud. Allerede onsdag starter han valgkampen blant israelske bosettere på Vestbredden, skriver Yedioth Aharonoth. På turnéen forventes det at Netanyahu vil kritisere statsminister Ariel Sharon for ikke å binde sammen Jerusalem med Maaleh Adumim. – Vi forbereder oss på nyvalg til nasjonalforsamlingen i februar eller mars, sier en nær medarbeider av Netanyahu. Ledervalget i Likud vil sannsynligvis bli avholdt 22. november, skriver Jerusalem Post. Under pressekonferansen tirsdag sa Netanyahu at "Sharon har gitt opp prinsippene i Likud". – Netanyahu fortsetter med å spre løgner og fantasier, responderte statsministerens kontor. Netanyahu ba Ariel Sharon fortsette i Likud selv om han skulle tape ledervalget. Sentrale Likud-politikere som Natan Sharansky og Yuval Steinitz var til stede på Netanyahus pressekonferanse, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart