Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Skyldig i terror-tiltale

Hussam Khader (44) er medlem av palestinernes lovgivende forsamling, PLC. Søndag ble han dømt skyldig på tre tiltalepunkter i Samarias militærdomstol, skriver Jerusalem Post. Khader skal ha samarbeidet med en ulovlig terrororganisasjon, tilbudt verktøy til å gjennomføre en kriminell handling og ikke stanset en kriminell handling som han kjente til. Da Khader ble arrestert i mars 2003 hadde han bygd opp en terrorcelle tilknyttet Al Aksa Martyrbrigader. Sikkerhetsstyrker stanset terrorcellen før de fikk sendt to selvmordsterrorister til en bosetning på Vestbredden. Khaders gruppe skal også ha mottatt store pengebeløp fra Hizbollah og Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart