Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinerne har ikke holdt en avtale de siste fem årene

Tidligere Shin Bet-sjef Avi Dichter tok et kraftig oppgjør med den palestinske "løgnkulturen" under et foredrag i Jerusalem torsdag kveld. Han hevdet palestinske myndigheter ikke har klart å holde én eneste av avtalene de har gjort med Israel de siste fem årene. – Dette kan ikke fortsette. Det er viktig at vi ikke tillater samarbeid med palestinerne når de bygger på en "løgnkultur", siterer Yedioth Aharonoth. Dichter gir to eksempler for å underbygge sine anklager: I oktober 2001 presenterte Israel en liste over 114 terrorister som hadde vært fenglset av PA, men som ble løslatt i forbindelse med intifadaen. CIA-direktør George Tenet og Egypts etterretningssjef Omar Suleiman var til stede under møtet. Den palestinske lederen Yasser Abed Rabbo insisterte på at alle mennene på listen fortsatt satt fengslet. – Et annet mer alvorlig eksempel var da Yasser Arafat forsikret president George W. Bush at en aktivist som hadde skutt granater var arrestert, sier Dichter. Både Ahmed Qureia og Saeb Erekat hevdet det samme. Neste dag ble mannen drept da en israelsk raket slo ned i bilen hans i Betlehem. Han hadde ikke blitt fengslet, og Israels sikkerhetstjeneste visste bedre. Palestinernes nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jibril Rajoub, kjente også til sannheten, men han unngikk å svare skikkelig da han fikk spørsmål om mannen var fengslet, hevder Dichter. Avi Dichter påpeker at terrororganisasjonene gjør hva de kan for å gjenoppbygge infrastrukturen på Vestbredden og utvikle Kassam-raketter. – Det øyeblikket Hamas kan utføre et angrep vil de gjøre det, sier Dichter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart