Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Intet fiendskap mot Israel

Iraks president Jalal Talabani vil ikke møte statsminister Ariel Sharon under FNs generalforsamling i New York. – Det er likevel intet fiendskap mot Israel, sier Talabani. Han sier Irak støtter det saudi-arabiske fredsinitiativet hvor de arabiske landene forplikter seg på å anerkjenne Israel når landet har trukket seg tilbake til 1967-grensene. – Vi venter på at palestinerne når frem til en avtale med Israel. Jeg er ikke mindre palestiner enn palestinerne, sier Talabani i følge Yedioth Aharonoth. Den saudi-arabiske fredsplanen krever også at palestinske flyktninger fra 1948 skal ha rett til å komme tilbake til Israel. Dette vil utslette Israel som en stat med jødisk flertall.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart