Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Mohammed Dahlan stod bak drapet på Moussa Arafat

Den palestinske terrorgruppen Popular Resistance Commitees (PRC) avviser nå at de stod bak drapet på Moussa Arafat onsdag. Tidligere har gruppen tatt på seg ansvaret for den brutale likvidasjonen. Anklager og mistanker knyttet til drapet på Arafat kastes frem og tilbake mellom palestinske grupper og toppledere i Gaza. Fredag rettet PRC pekefingeren mot Mohammed Dahlan. – Fatah-leder og sikkerhetssjef Samir Masharwi organiserte drapet på oppdrag for Dahlan, heter det i en offisiell uttalelse fra PRC. – Selv om Dahlan brukte våre aktivister i denne kriminaliteten betyr det ikke at vi er ansvarlig for drapet. Politiske mord hører ikke med i vår vision, skriver PRC. Mohammed Dahlan og Moussa Arafat skal ha vært erkefiender. Sammen med Rashid Abu Shabak og Nasser Youssef skal Dahlan ha stått bak tre mislykkede mordforsøk på Arafat de siste årene, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. "Det var vanskelig å finne noen palestinere på Gaza-stripen som var overrasket over drapet", skriver han. – Alle visste at det bare var et spørsmål om tid før Arafat ville bli drept, sier en palestinsk journalist. – Moussa Arafat var korrupt og brutal, men de som drepte ham er ikke helgener heller. Dette er en kamp mellom ærgjerrige krigsherrer, fortsetter journalisten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart