Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gaza-synagogene får stå

Bare to ministre fra Arbeiderpartiet stemte for å ødelegge synagogene på Gaza-stripen da regjeringen behandlet saken søndag. Ophir Pines-Paz og Haim Ramon ønsker ikke å se at palestinerne skal vanhellige eller ødelegge synagogene, og stemte derfor for ødeleggelse, mens regjeringsflertallet ikke ønsker at synagogene skal ødelegges av jøder. Statsminister Ariel Sharon refererte til bygningene som "hus som tidligere er blitt brukt som synagoger". Alle religiøse objekter skal være ute av bygningene. Flertallet i den israelske regjering har gjort en betydelig snuoperasjon i denne saken. Det er bare to uker siden flertallet gikk inn for å ødelegge synagogene. Vedtaket fikk også støtte av den israelske høyestrett. Nå blir det opp til de palestinske myndighetene å avgjøre synagogenes fremtid. Palestinernes nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jibril Rajoub, anser "synagogene som et symbol på okkupasjonen".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart