Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Unngikk arrest i London

IDF-general Doron Almog kom til Storbritannia søndag for å samle inn penger til en park for handikappede barn. Bak passkontrollen ventet britisk politi på å arrestere den israelske reserveoffiseren. Israelsk UD fikk kjennskap til arrestplanene, og fikk advart Almog i løpet av flyreisen til London. Etter advarselen holdt generalen seg ombord i El-Al flyet, og returnerte til Israel noen timer senere. Bakgrunnen for arrestordren er en anmeldelse fra en britisk advokat som jobber på oppdrag for palestinske interesser. Britisk politi ville sikte Almog for grove brudd på Geneve-konvensjonen. Konkret gjaldt siktelsen ødeleggelsen av et hus i Rafah. Som IDF-offiser har Almog også vært ansvarlig for andre hendelser som palestinerne anser som krigsforbrytelser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart