Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ber palestinerne oppføre seg «sivilisert»

Flere hundre palestinere tok seg gjennom grensesperringene til Egypt fra Gaza-stripen mandag morgen. En 24 år gammel palestiner ble drept da egyptiske grensevakter åpnet ild mot menneskemengden, i følge palestinske vitner. Egyptiske myndigheter mener mannen ble drept av palestinsk skyting i feiring av IDFs tilbaketrekning. – Det er absolutt uakseptabelt å storme grensen, sa PA-formann Mahmoud Abbas mandag kveld. Han oppfordret palestinerne til å oppføre seg "sivilisert". Blant folkemengden som krysset grensen over til Egypt var også medlemmer av terrororganisasjonen Hamas. Ha’aretz skriver at Hamas-flagget vaiet på egyptisk område, og fortsetter: "Detter reiser spørsmål ved Egypts evne til å innfri Israels krav om å forhindre militante palestinere i å krysse grensen."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart