Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Forbindelsen med Israel er svært verdifull

Angela Merkel (51) er Kristendemokratenes (CDU) kanslerkandidat når tyskerne går til valg på søndag. I et intervju med Ha’aretz lovpriser hun relasjonene med Israel. – For oss er forbindelsen til Israel svært verdifull og noe vi må bevare, sier hun. Kanslerkandidaten lover også å kjempe mot antisemittisme med alle lovlige midler, og stimulere utvekslingsprogrammer mellom israelsk og tysk ungdom. Merkel leder på meningsmålingene når det bare er noen dager igjen til valget. Dersom hun vinner kan hun bli den første kvinnelige kansler i Tysklands historie. Som skolejente i Øst-Tysklands kommunistregime lærte Merkel at zionisme var et skittent ord og et synonym for imperalisme. Hennes troende foreldre lærte henne et mer balansert perspektiv, skriver Ha’aretz. Noen ser på Merkels holdning til Israel som en motreaksjon på hennes kommunistiske indoktrinering. Den israelske avisen Ha’aretz er en av to utenlandske aviser som får eksklusivt intervju med Merkel under valgkampen. Den andre avisen var The New Yorker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart