Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Tøffere kontroll på Vestbredden

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Forsvarsminister Shaul Mofaz spår at Vestbredden kommer til å bli hovedkamparenaen mot palestinsk terrorisme i tiden fremover. Antall terrorvarsel fra Vestbredden har steget etter tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, skriver Yedioth Aharonoth. Mofaz har gitt IDF-offiserene instruks om "ikke å vise medynk med palestinerne i kontrollpostene". Selv om grundig kontroll vil skape lange køer og opphissede reaksjoner, er det "sikkerheten for Israels innbyggere som er det viktigste for oss", sier Mofaz. Forsvarsministeren foreslår å privatisere kontrollarbeidet ved fire av de 17 kontrollpostene mot palestinske områder på Vestbredden. Forslaget gjelder kontrollpostene Gilboa, Shaar, Ephraim og Bitoniya.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart