Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi vil begynne med å avvæpne Fatah-grupper

– PA-formann Mahmoud Abbas planlegger å begynne avvæpningen av væpnede grupper i nær fremtid, sier kontorsjefen til Abbas, Rafik al-Husseini, tirsdag kveld. PA vil begynne avvæpningen med grupper som opererer under paraplyen til Fatah, for deretter å fortsette med de islamske organisasjonene. – Vi vil begynne i eget hus, sa al-Husseini, med referanse til Fatah, for å vise de andre gruppene at prosessen er seriøs. Helt siden Oslo-avtalen fra 1993 har PA forpliktet seg til avvæpning av alle som ikke tilhører sikkerhetstjenestene. Dette løftet har aldri blitt innfridd. Rafik al-Husseini presenterte ikke en tidsplan for avvæpningen, men antydet at Hamas vil kunne beholde sine våpen til etter valget i januar. – Etter januar trenger ikke Hamas sine våpen lenger, sa al-Husseini.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart